Gymfestival Bamble

Postet av Ronny Askild Oldrup Hauan den 28. Mar 2020

HEI DERE Ang. gymfestivalen i Bamble.Som kanskje dere har fått med dere har myndighetene videreført de tiltak som har vært til etter påske. Det vil også bli vanskelig å gjennomføre stevnet 6-7 juni så den har Kretsen i samråd med oss besluttet å avlyse.

Men vi i Bamble IF turn vil gjerne prøve å få til stevne i 2020 og hvis alt lar seg gjøre blir det stevne første helg i september. ALTSÅ stevne 5-6 september.

Vi har et håp om å få lov å trene igjen i mai/juni og at vi har en gjennomgåelse i august. Alt dette vil vi komme tilbake til når vi vet mer etter påske. Da får vi ny informasjon av myndighetene. Dette blir da stevne for de som aldersmessig skulle vært på stevne 6-7 juni.
SÅ IKKE STEVNE 6-7 juni

MEN STEVNE 5-6 SEPTEMBER 2020.

Sistnevnte da med forbehold av hva myndigheter sier og at vi får skole og baner på Rugtvedt. Ny påmeldingsfrist 1 mai, nytt påmeldingsskjema og turndrakt bestilling kommer til kontakt personer i løpet av uka. Kretsen vil også komme med mer informasjon om situasjonen.
Da håper jeg dere er positive til dette, vi gjør det for at gymnastene skal få noe å glede seg til da sommeren kanskje blir litt annerledes en hva den bruker å være.
Ta vare på hverandre , følg rådene fra myndighetene så kan vi raskere komme tilbake i hallene våre🤸‍♂
Turn hilsen fra Monica med resten av Bamble gjengen️

--
Vennlig Hilsen Anne Kjerstin Jacobsen






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.